CCI a RM Vă invită la ”Industrial Suppliers & Engineering Forum”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), cu suportul Agenției de Cooperare a Germaniei (GIZ) și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) invită mediul de afaceri la Workshop-ul cu tematica: ”Dezvoltarea resurselor umane proprii prin prisma învățământului dual. Istorii de succes”, care se va desfășura la data de 16 mai 2019, cu începere de la ora 14:00, în Sala Front End, Tekwill (Str. Studenților 9/11).(Vezi agenda)

Evenimentul face parte din ”Industrial Suppliers & Engineering Forum”, ce se va desfășura în perioada 15-16 mai 2019, la Chișinău.

”Industrial Suppliers & Engineering Forum”  are drept scop integrarea IMM-urilor naționale în lanțurile valorice globale prin interacțiunea cu investitorii străini ce desfășoară în Republica Moldova activități industriale și inginerești.

În vederea implementării Strategiei Naționale de Industrializare 2019-2030 și a acțiunilor prevăzute de aceasta, se propune crearea unei platforme de tip B2B pentru facilitarea legăturilor dintre companiile naționale și cele internaționale. ”Industrial Suppliers Forum” va decurge într-un format de Matchmaking.

Evenimentul va servi drept prilej pentru informarea companiilor despre oportunitățile existente de dezvoltare și loc de dialog privat- privat și public- privat.  Totodată, pentru o vizibilitate și notorietate sporită a evenimentului, vor participa și companii din afara țării, care fie sunt în contact cu furnizorii din Republica Moldova, fie sunt în căutarea acestora.

Notă: ”Evenimentul se dorește a fi o platforma de interacționare a mediului privat cu cel public, precum și loc de interacțiune, schimb de experiență și enunțare a constrângerilor specifice comune între reprezentanții companiilor industriale”.

Distribuie acest articol: