CCI a RM a extins termenul de înregistrare la vizita de studiu în domeniul agriculturii, în Polonia

eng-3977Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită la o vizită de studiu în cadrul programului internațional Misiunea Cumpărătorului în domeniul agriculturii care va avea loc în orașul Poznan, Polonia, în perioada 17 – 19 ianuarie 2020.

În cadrul celei de-a VIII-a ediții a expoziției ”International Agricultural Fair Polagra Premiery” vizitatorii vor avea  ocazia să găsească inspirație și idei pentru o muncă mai eficientă în domeniu AGRICULTURII, de asemenea, vor putea participa la dezbateri cu privire la cele mai importante probleme ale sectorului agricol și întâlniri cu participarea unor specialiști de seamă.

Totodată, participanții vor avea posibilitatea de a compara diferite oferte cum ar fi cele pentru utilaje și echipamente agricole utilizate pentru transport, lucrări de cultivare, fertilizare, irigare, protecția și îngrijirea plantelor, însămânțare, plantare, recoltare de culturi, mașini de furaje, scule de mână, piese de schimb sau echipamente utilizate pentru repararea și întreținerea echipamentelor agricole. Printre expozanți, vor fi companii care oferă semințe agricole sau horticole, pesticide, îngrășăminte. De asemenea, vor fi prezente companii care vor prezenta o gamă larga de produse pentru construcții rurale, echipamente pentru ferme de animale, zootehnie și echipamente veterinare, echipamente de control și măsurare precum si portofoliile lor generale de profil.

Organizatorii acoperă cheltuielile: cazare pentru 2 nopți cu mic dejun inclus, bilet de avion tur-retur, transfer aeroport – hotel – aeroport și hotel – centrul expozițional – hotel, intrare la expoziție, participarea la întrevederile B2B, acces la ”Agro Vip Night”.

Participantul va acoperi o taxă de participare de 4000 MDL și costul pentru 1 noapte de cazare.

Cererile de participare completate și copia pașaportului se transmit la adresa: [email protected] sau [email protected] . Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat al întoarcerii. Date de contact: Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții, tel.: 022 21 07 25 sau 022 21 14 42.

Data limită de depunere a cererii15 decembrie 2019.

Distribuie acest articol: