CCI a RM vă invită la o vizită de studiu în domeniul industriei construcțiilor și arhitecturii în Poznan, Polonia

PPE_PL_BUDMA 2020 art600Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită la o vizită de studiu în domeniul industriei construcțiilor și arhitecturii în Poznan, Polonia, în perioada  04 – 07 februarie 2020.

În cadrul misiunii veți avea posibilitate de a vizita expoziția ”BUDMA 2020 Fair”, să participați la evenimente B2B, ateliere de discuții cu experți în domeniu, seminare și întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor expozante.

La eveniment se vor expune peste 1000 de companii al căror domeniu de activitatea presupune: fabricarea ferestrelor și ușilor, pereți și fațade, porți, tavane, sisteme de izolare, beton pentru construcții, sisteme de finisare, ceramică, produse chimice pentru construcții, instrumente de montare, articole din metal, construcții din lemn, sisteme de asamblare, acoperișuri și accesorii, etc.

Sectoarele țintă vizate sunt: companii comerciale interesate în achiziționarea materialelor de construcție produse în Polonia, angrosiști de materiale de construcții, importatori și reprezentanți ai magazinelor de materiale de construcție.

La vizita de studiu organizată în Polonia sunt așteptați să participe agenții economici interesați de a cunoaște cele mai bune tehnici și practici moderne în domeniul arhitecturii și construcțiilor și care au intenția de a identifica noi oportunități de afaceri, stabilind relații de colaborare cu partenerii străini care oferă produse ce corespund standardelor europene de calitate.

Organizatorii acoperă cheltuielile: cazare pentru 2 nopți cu mic dejun inclus, bilet de avion tur-retur, transfer aeroport – hotel – aeroport și hotel – centrul expozițional – hotel, intrare la expoziție, participarea la întrevederile B2B, acces la ”Budma Business Evening”.

Participantul va acoperi o taxă de participare de 4000 MDL și costul pentru 1 noapte de cazare.

Cererile de participare (descarcă aici) și copia pașaportului se transmit la adresa: [email protected] sau [email protected]. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat al întoarcerii.

Date de contact: Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții, tel.: 022 23 84 10 sau 022 21 07 25.

Data limită de depunere a cererii30 noiembrie 2019.

Distribuie acest articol: