CCI a RM Vă invită la Programul internaţional „Misiunea Cumpărătorului” organizat în cadrul Expoziției ”Food Expo Greece”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova Vă invită să participaţi la programul internaţional ”Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc la Atena (Grecia) în perioada  16-18 martie 2019, în timpul desfăşurării Expoziție ”Food Expo Greece”.

Programul evenimentului include:

► vizitarea  expoziției unde circa 1200 de producători greci, dar și internaționali, vor expune produse alimentare, inclusiv: produse lactate și brânzeturi, carne, produse de mare, ulei de măsline, paste, cereale, conserve, produse de patiserie, fructe și legume proaspete, băuturi alcoolice și nealcoolice, produse de cofetărie, ceai, cafea, condimente, nuci, miere etc, dar și utilaje și echipamente pentru industria alimentară: mașini de procesare, ambalare și etichetare a produselor, sisteme frigorifice, de cântărire, detergenți industriali etc.

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B

La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale internaționale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de produse agro-alimentare, agenții economici implicați în domeniul alimentației, dar și toți cei cu adevărat interesați să stabilească relații comerciale cu producătorii greci.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 3* (mic dejun, prânz inclus), bilet avia tur- retur (costul biletului se rambursează la o săptămână de la desfășurarea expoziției), participarea la programul de afaceri și sesiunea B2B.
  • Participantul achită taxa de înregistrare.Pentru mai multe detalii accesați http://www.foodexpo.gr

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Grecia vor fi acceptate până pe data de 28 decembrie 2018 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: carolina.chiper@chamber.md, cristina.adam@chamber.md sau fax / tel: 022 21 07 25, 21 14 42.

Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM – tel : 022 21 07 25, 21 14 42.

          

Distribuie acest articol: