CCI a RM vă învită să vizitați Expoziția internațională de ambalaje – „PACKAGING TECHNOLOGY EXPO”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să vizitați Expoziția internațională de ambalaje – „PACKAGING TECHNOLOGY EXPO”, unul dintre cele mai mari evenimente expoziționale în domeniul industriei de ambalaje, echipamentelor, tehnologiilor și accesoriilor din Statele Unite, care va avea loc în Chicago, SUA, în perioada 14 – 17 octombrie 2018.

PACK EXPO este cel mai cuprinzător eveniment, așteptat, conform datelor edițiilor precedente, de peste 50.000 de vizitatori, precum: manageri; ingineri; supervizori de producție; de persoane implicate în operațiuni și controlul calității; cumpărători; designeri de pachete, manageri de marcă și comercianți; profesioniști în managementul lanțului de aprovizionare și alții din domeniul serviciilor de logistică. Aceștia an de an au posibilitatea de a obține idei și soluții inovatoare din peste 40 de sectoare industriale de ambalare și fac cunoștință cu peste 2.500 de profesioniști care se ocupă de:

  • imprimare digitală pentru cartoane pliabile, flexibile și ambalaje ondulate /etichetarea, codarea și marcarea la margini/ tehnologii de mare viteză / aplicații inteligente de ambalare;
  • producerea ambalajelor din carton, sticlă, metal, plastic / vânzarea materialelor pentru ambalajul flexibil și reciclabil/ containere inovatoare;
  • prezentări și conferințe privind inovarea ambalajului, rafinarea loturilor, modelarea și producția de clustere, convectoare de răcire / produse și servicii reutilizabile, soluții pentru creșterea sustenabilității în lanțul de aprovizionare ș.a.

Programul de afaceri foarte vast pune accent pe vizitatorii specializați străini, pe outsourcing și pe relocalizarea procesului de producție.

Astfel, vizitatorii expoziției se vor familiariza cu tendințe, tehnologii, soluții integrate, precum și cele mai noi inovații.

Doritorii de a face parte din grupul de vizită trebuie să expedieze o cerere de participare (vezi aici) la tel/ fax: (+373 22) 23-84-10, 21-07-25, e-mail: [email protected]. Cererile vor fi primite până în data de 10 septembrie 2018. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat întoarcerii.

Mai multe informații: https://www.packexpointernational.com/overview

Distribuie acest articol: