CCI a RM va promova produsele autohtone în fiecare raion din țară

1Conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) s-a întâlnit cu președinții raioanelor Criuleni și Ialoveni, Pavel Spînu și Mihail Silistraru, în contextul organizării expozițiilor pentru antreprenorii autohtoni din raioane.

În cadrul întrevederilor, președintele CCI Sergiu Harea, a subliniat importanța organizării expozițiilor cu genericul „Produs de raion” care va fi o proiectare a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.  Expozițiile în teritoriu vor avea ca scop atât promovarea serviciilor și produselor autohtone, fabricate în raioane, cât și a imaginii localităților moldovenești.

Totodată, au fost puse în discuție activitățile care sunt în desfășurare, sub egida CCI și care urmează să fie demarate în colaborare cu Consiliile raionale.

În același context, conducerea raioanelor au salutat organizarea în comun a expoziției sus-menționate, precum  și au apreciat importanța concursului anual al Camerei de Comerț și Industrie  „Polobocul de Aur” care, actualmente, se află la prima etapă de desfășurare la filialele CCI. Următoarea etapă de selectare a învingătorilor concursului va avea loc la finele lunii martie, la Chișinău. Câștigătorii concursului vor fi anunțați de Ziua Națională a Vinului, organizată anual în luna octombrie.

În scopul intensificării procesului de promovare a agenților economici locali în țară, cât și peste hotare, și organizarea expozițiilor pentru promovarea produselor moldovenești, CCI va avea întrevederi și cu alte consilii raionale.

2

Distribuie acest articol: