CCI invită mediul de afaceri la „Un dialog de afaceri deschis pentru un sector agro-industrial eficient” în Federaţia Rusă

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici autohtoni să participe la misiunea economică în Federaţia Rusă, or. Rostov-pe- Don, organizată în perioada 20-23 septembrie 2017. Evenimentul se desfăşoară  în contextul Şedinţei lărgite a Consiliului de Afaceri Rusia – Republica  Moldova, având genericul „Un dialog de afaceri deschis pentru un sector agro-industrial eficient: probleme şi perspective ale colaborării investiţionale şi cooperării dintre Federaţia Rusă şi Republica Moldova”.

Misiunea economică este organizată în cooperare cu Consiliul de Afaceri Rusia – Republica  Moldova și Camera de Comerţ şi Industrie a Regiunii Rostov.

Evenimentul planificat oferă participanţilor o posibilitate reală de a discuta direcţiile de perspectivă şi problemele existente în acest sector, cu scopul dinamizării şi stimulării activităţii de antreprenoriat, creării condiţiilor pentru creşterea investiţiilor, transferului tehnologiilor în sectorul agro-industrial, acordării serviciilor de suport a afacerilor, precum şi sporirii competitivităţii producţiei agro-industriale.

Agenda misiunii economice va mai include o sesiune de întrevederi bilaterale de afaceri (B2B) şi vizite la companii notorii, cu viziune modernă, reprezentând sectorul agro-alimentar din regiunea Rostov, Federaţia Rusă  (Programul și Conceptul se anexează).

Persoanele interesate de participare la eveniment sunt rugate să completeze formularul anexat şi să-l remită în adresa Direcţiei Relaţii Internaţionale a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, până pe data de 25 august 2017.

Informaţii suplimentare la tel./fax: 022 22-26-26, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoana responsabilă: Inga Leontean.

Distribuie acest articol: