Companii din țara noastră participă la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului” în Turcia

În perioada 13 – 16 noiembrie 2018, un grup de agenți economici din Republica Moldova participă la Programul Internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, organizat în cadrul expoziției internaționale de Materiale de Construcție, Tehnologii de Construcții, Renovare și Reconstrucție a Clădirilor ”YAPEX 2018”, în or. Antalia, Turcia. Deplasarea este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și coordonată de Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia.

Vizita de afaceri în Turcia are drept obiective intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turce, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare.

Inga Leontean, șef-adjunct al Direcţiei Relaţii Internaţionale a CCI a RM, a menţionat că programul „Misiunea Cumpărătorului” este o iniţiativă de succes, la care, cu regularitate participă agenţii economici autohtoni. ”La ediţia curentă participă 5 reprezentanţi ai companiilor autohtone, printre care se numără ”Moldagroconstrucția” SA, ”Magistrala Nistru” SRL, ”Bigconstruct” SRL”, a mai spus Inga Leontean.

Programul evenimentului prevede întâlniri de afaceri bilaterale cu reprezentanţii companiilor turceşti; vizitarea Expoziţiei YAPEX 2018. În vederea facilitării dialogului între agenţii economici interesaţi ai ambelor state vor fi organizate vizite la întreprinderi din Turcia.

Distribuie acest articol: