Dialog online ”Managementul Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită la ședința deschisă a Comitetelor pentru Antreprenoriat de pe lângă CCI, dedicată Zilei internaționale a deșeurilor de echipamente electrice și electronice E-Waste Day 2020, cu genericul ,,Managementul Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice”, organizată în colaborare cu Asociația pentru Valorificarea deșeurilor și Revista ,,Managementul Deșeurilor”.

Ședința în formă de dialog online va avea loc vineri, 16 octombrie 2020, ora 10:00, pe pagina oficială de facebook a CCI a RM https://www.facebook.com/chamber.md/, cu posibilitatea conectării prin intermediul platformei Zoom Meeting.

În cadrul dialogului participanții vor beneficia de informații utile privind:

  • Definirea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE-urile), categoriile acestora, situația la zi și tendințe;
  • Rolul producătorilor de DEEE-uri și responsabilitatea extinsă a acestora (REP);
  • Bune practici și soluții de management a acestor deșeuri, etc.

 La dialog vor participa:

  • Denis MACOVSCHI, specialist principal al secției mecanisme economice de mediu, Agenția de Mediu;
  • Aurelia BAHNARU, doctor în economie, Președinte A.O. Asociația pentru valorificarea deșeurilor, Director Revista ,,Managementul Deșeurilor”
  • Igor ȘEREMET, doctor în drept, lector universitar la Facultatea de Drept a USM.

În context, pentru un dialog constructiv și eficient, Vă invităm să comunicați din timp întrebările și subiectele de interes. De asemenea, pe parcursul dialogului, veți putea adresa întrebări în regim on-line, utilizând chat-ul evenimentului.

Pentru conectare, prin intermediul platformei Zoom Meeting vă rugăm să accesați linkul de mai jos cu 5 minute înainte de începutul ședinței:

https://zoom.us/j/95000580725?pwd=ckZxTjJNNkdhUHk1TmNTakFBbHlTQT09 

Meeting ID: 950 0058 0725

Passcode:  079370

Persoana de contact : Diana Russu, șef al Direcției Susținere și promovare a membrilor CCI a RM, număr de telefon (022) 224983, adresa electronică [email protected]

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.
cover_16.10

Distribuie acest articol: