CCI a RM invită mediul de afaceri la o întâlnire cu antreprenorii din Republica India

  • 16/09/2019
  • 3:00
  • Jazz Hotel (str. Vlaicu Pircalab,72, Chișinău)

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) și Agenția de Investiții (MIA a RM) invită mediul de afaceri la sesiunea de Business Matching (B2B) organizată în cadrul vizitei delegației oamenilor de afaceri din Republica India în Republica Moldova.

Sesiunea de B2B se va desfășura la data de 16 septembrie 2019, ora 15:00, în incinta Jazz Hotel (str. Vlaicu Pircalab,72, Chișinău).

Vizita oamenilor de afaceri are drept scop familiarizarea mediului de afaceri din India cu oportunitățile investiționale și de export ale Republicii Moldova, promovarea dialogului de afaceri și stabilirea parteneriatelor bilaterale. În cadrul vizitei sunt prevăzute întrevederi cu factorii de decizie din partea autorităților publice centrale din Republica Moldova, precum și participarea la platforma interactivă de stabilire a contactelor directe cu mediul de afaceri local.

La sesiunea de B2B vor participa reprezentanți ai companiilor indiene din sectorul vitivinicol, textile, energie solară, farmaceutică, ai Camerei de Comerț și Industrie din New Delhi, Ambasadorul Republicii India la București și Ambasadorul Republicii Moldova în India, Azerbaidjan și Georgia. Lista delegației indiene o găsiți aici.

Pentru buna desfășurare a sesiunii de B2B, accesul se va face prin înregistrare la intrare, în intervalul orelor 14:30 – 15:00.

Vă rugăm să confirmați participarea, până pe data de 12 septembrie 2019, la adresele  de e-mail:

rodica.dimitriu@chamber.md, sau la numărul de telefon: 022 22 13 91.

eugen.coretchi@invest.gov.md, sau la numărul de telefon: 022 22 27 36 54

Vă așteptăm cu drag, cu dorința ca acest eveniment să servească drept impuls pentru stimularea unei platforme de discuții concrete și stabilirea unor relații de parteneriate durabile!

Distribuie acest articol: