Eveniment online ”Oportunitățile oferite de AA și ZLSAC pentru comunitatea de afaceri”

  • 27/10/2020
  • 9:30
  • Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) au plăcerea de vă invita să participați la evenimentul online cu tema ”Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova pentru comunitatea de afaceri”, care se va desfășura pe data de 27 octombrie 2020, în intervalul orar 09:30-12:00.

Scopul evenimentului este de a îmbunătăți înțelegerea implicațiilor Acordului de Asociere și a Zonei de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova, în vederea informării oamenilor de afaceri și, în mod special, a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu privire la oportunitățile oferite de aceste acorduri în accesarea pieței din Republica Moldova.

În contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, suntem convinși că dialogul devine un instrument de maximă importanță pentru a înțelege mai bine viitorul model de abordare a economiei globale la nivelul UE, precum și pentru a promova oportunitățile existente pentru actorii economici din România.

Agenda preliminară

Formular de înregistrare

Discuțiile se vor desfășura în limba română.

Participarea la webinarii este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online. Informații suplimentare puteți găsi aici .

Informațiile cu privire la accesarea platformei online, vor fi transmise cu o zi înainte de webinar.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon, (022)22 13 91 sau la adresa de e-mail, [email protected]. Persoană de contact – Rodica Dimitriu, Direcția Relații Internaționale.

Distribuie acest articol: