CCI a RM te invită să participi la Expoziția “Cel mai bun produs din Kazahstan”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile autohtone să participe la expoziția “Cel mai bun produs din Kazahstan” în cadrul pavilionului “Echipamente de producere a bunurilor de larg consum”. Expoziția se va desfășura în perioada 12-13 octombrie 2018, în orașul Astana, Kazahstan.

Participanții pot fi atât producători de echipamente, distribuitori de accesorii, cât și furnizorii de materie primă pentru producerea bunurilor de larg consum și produselor agroalimentare precum: ambalaje, echipamente pentru marcarea și etichetarea produselor, mobilă, textile, tehnică de iluminat, telecomunicații ș.a.

Scopul evenimentului este de a extinde relațiile comerciale și economice și de a intensifica schimburile comerciale cu alte țări din regiune.

Expoziția “Cel mai bun produs din Kazahstan” va asigura și un vast program de afaceri, ce va cuprinde întrevederi B2B, mese rotunde și seminare care vor aborda tendințele și posibilitățile de penetrare a piețelor din China și țările Orientului Mijlociu.

Pentru mai multe informații:

Telefon: +77 019 961005 / +77 172 279616

e-mail: [email protected]

Persoana de contact: Isembaeva A., Camera Internațională de Comerț din Kazahstan

Distribuie acest articol: