Expoziția internațională ”8th OIC Halal Expo 2020” și ”6th World Halal Summit”

0Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) anunță agenții economici că în perioada 26-29 noiembrie curent, la Istanbul, Republica Turcia, se preconizează să fie organizată Expoziția internațională “8th OIC Halal Expo 2020” și “6th World Halal Summit”.

OIC Halal Expo este un eveniment internațional multisectorial major și progresiv, care a devenit coloana vertebrală a industriei Halal la nivel mondial.

Evenimentele sunt organizate sub patronajul Președintelui Republicii Turcia, împreună cu Organizația de cooperare Islamică (OIC) și Institutul de standardizare și Metrologie pentru țările Islamice (SMIIC), cu sprijinul Ministerului comerțului, alte ministere relevante, Guvernul și instituțiile non-guvernamentale din Republica Turcia;

Ediția anterioară a OIC Halal Expo a cuprins 14.476 m2. zonă expozițională, a găzduit 378 de expozanți din 36 de țări, cu peste  35 000  vizitatori comerciali din 94 de țări.

Mai multe informații pot fi găsite accesând link-ul: http://www.helalexpo.com.tr/en/

În ceea ce privește certificarea HALAL pentru produsele expoziționale – nu este obligatorie pentru toate companiile, doar pentru producătorii de produse de origine animală.

Agenții economici interesați pot lua legătura pentru detalii cu Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM, 022 21 14 42, 022 23 84 10, sau direct cu organizatorii.

Persoana de contact:  Natali Borak

e-mail: [email protected][email protected] (vorbește rusă)

  Anexe

Халяль Экспо 2020 Брошура

HALAL EXPO Exhibitor booking form

Distribuie acest articol: