Expoziția Internațională a Industriei Oțelului – “INDIA STEEL EXPO 2019”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Ministerul Oțelului, Guvernul Indiei și Federația Camerelor de Comerț și Industrie din India invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul celei de-a 4-a ediție a Expoziției și Conferinței Internaționale a Industriei Oțelului – “INDIA STEEL EXPO 2019”. Evenimentul va avea loc în or. Mumbai, India în perioada 21-24 ianuarie 2019.

Programul Misiunii Cumpărătorului va include:

►  vizitarea expoziției India Steel Expo 2019, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Mașini, utilaje și tehnologii de producere a oțelului și altor metale;  Echipament și tehnologii pentru minerit și prelucrarea metalelor; Echipament și tehnologii pentru metalurgie; etc.

participarea la întrevederi de afaceri bilaterale.

Avantajele vizitării expoziției: – Informarea despre produsele din oțel, echipamente, tehnologii și alte metale fabricate în India; – Stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii de oțel din India; – Familiarizarea cu cele mai bune practici ale sectorului siderurgic din India; – Creșterea comerțului.

Pentru persoanele selectate spre participare la Misiunea Cumpărătorului organizatorii vor acoperi următoarele cheltuieli:

  • cazare în hotel 5 stele – 3 nopți
  • recompensarea costurilor pentru procurarea biletului de avion în sumă de 700 USD. (Rambursarea 700 USD se va face timp de 45-60 zile lucratoare după terminarea expoziției).
  • alte cheltuieli privind vizita la expoziție.

Participantul achită individual cheltuielile ce țin de obținerea vizei on-line, bilet tur-retur (ulterior se va rambursa suma de 700 USD din costul total al biletului) , asigurarea medicală și taxa de participare. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 3500 MDL (toate taxele incluse), pentru non-membrii CCI a RM – 4 000 MDL (toate taxele incluse).
Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularele de participare la Misiunea Cumpărătorului la adresa: [email protected].

Termenul limită de depunere a formularelor de participare – 12 octombrie 2018.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Persoană responsabilă: Rodica Dimitriu – tel: 022 22 13 91.

Distribuie acest articol: