Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului “ ALUEXPO 2017”

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova, în cooperare cu TALSAD (Asociația Lucrătorilor Turci din Industria Aluminiului) și TMMOB (Camera de Metalurgie și Ingineria Materialelor) invită agenţi economici să participe la Expoziția Internațională a Tehnologiilor, Echipamentelor și a Produselor din Industria Aluminiului “ALUEXPO 2017, care va avea loc în perioada 5 – 7 octombrie 2017 în oraşul Istanbul, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate ALUEXPO 2017. Concomitent cu expoziția va avea loc un simpozion internațional al companiilor/organizațiilor din industria aluminiului, organizat de TALSAD, TMMOB și Centrul de Cercetare TÜBİTAK (Consiliul Turc al Cercetării Științifice și Tehnologice) unde, cu participarea experţilor  în domeniu se vor discuta probleme actuale, precum și direcțiile de viitor, perspectivele de dezvoltare.

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate: materii prime, produse semi-finite, tehnologii și echipamente pentru producerea aluminiului, echipamente pentru tratarea suprafețelor, produse din aluminiu pentru diverse industrii: servicii de informare, consultanță și presa. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.aluexpo.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare hotel de 4* cu mic dejun inclus, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantulachită biletul de avion pe ruta Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse)

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, sunt acceptate până pe data de 19 septembrie 2017 inclusiv. Formularele de participare pot fi expediate prin e-mail:  inga.leontean@chamber.md sau fax / tel: 022 22 26 26.

Pentru mai multe informații, contactați Departamentul Relațiilor Internaționale al Camerei de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova.

Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

Distribuie acest articol: