Expoziția Internațională a Turismului din Macao, Republica Populară Chineză

Camera de Comerț și Industrie a RM informează mediul de afaceri despre organizarea celei de-a 6-a ediții a Expoziției Internaționale a Turismului din Macao, care se va desfășura în perioada 27-29 aprilie curent, în orașul Macao, Republica Populara Chineză.

’’Expoziția Internațională a Turismului din Macao’’ – este una dintre cele mai importante expoziții internaționale din China, specializată în domeniul turismului. Ediția din acest an are drept scop promovarea unui nou val de dezvoltare a tursimului și intensificarea procesului de transformare a orașului Macao într-un centru mondial al turismului și al timpului liber. Totodată se va pune accent pe consolidarea cooperării în acest domeniu între țările și regiunile care fac parte din strategia chineză ’’Drumul Mătăsii’’.

Potrivit unei statistici în anul precedent la eveniment au participat 303 de expozanți din 45 de țări și regiuni ale lumii, inclusiv SUA, Federția Rusă, Portugalia, Canada, Brazilia, Italia și Spania etc. Expoziția a fost vizitată de peste 36 de mii de persoane, în creștere cu 12,5% în comparație cu 2016, creștere spre care se tinde și în acest an.

Pentru mai multe informații accesați- http://www.cmitc.com/plus/list.php?tid=79
Directia evenimente de afaceri, tîrguri și expoziții : 0 22 210 725

Distribuie acest articol: