Expoziția internațională de ambalaje – PACK EXPO 2017 USA

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Vă invită să vizitați Expoziția internațională de ambalaje – PACK EXPO 2017 USA, cel mai mare eveniment expozițional în domeniul industriei de ambalaje, echipamente, tehnologii și accesorii din Statele Unite, care va avea loc la Las Vegas, SUA, în perioada 25-27 septembrie anul curent.

Expoziția se va desfășura pe o suprafață de peste 9 000 de metri pătrați, unde se vor expune 2.000 de profesioniști din domeniul ambalajelor din 126 de țări din întreaga lume. PACK EXPO Las Vegas este, fără îndoială, cel mai cuprinzător eveniment în cadrul căruia puteți obține idei inovatoare din peste 40 de sectoare industriale de ambalare și face cunoștință cu 30.000 de profesioniști din acest domeniu.

Programul de afaceri foarte vast pune accent pe vizitatorii specializați străini, pe outsourcing și pe relocalizarea procesului de producție.

Astfel, vizitatorii expoziției se vor familiariza cu tendințe, tehnologii, soluții integrate, precum și cele mai noi inovații.

Doritorii de a face parte din grupul de vizită trebuie să expedieze o cerere de participare la tel/fax: (+373 22) 23-84-10, 21-07-25, e-mail: diana.lungu@chamber.md. Cererile vor fi primite până pe data de 25 august 2017. Paşaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puţin şase luni după timpul preconizat întoarcerii.

Mai multe informatii: https://www.packexpolasvegas.com/overview

 

Distribuie acest articol: