Expoziția Internațională de Ceramică, Produse și Articole pentru Baie și Bucătărie „UNICERA 2020”

unnamed (2)Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul Expoziției Internaționale de Ceramică, Produse și Articole pentru Baie și Bucătărie UNICERA 2020 (ediția 30), care va avea loc în perioada 09 – 12 martie 2020 în oraşul Istanbul, Turcia.

Programul evenimentului include întâlniri bilaterale cu reprezentanții companiilor străine, vizitarea expoziției specializate UNICERA 2020 – cea mai mare din Europa și a doua din lume.

Principialele grupuri de mărfuri expuse: Produse și articole pentru baie și accesorii; Sisteme de iluminare; Căzi, sisteme de hidromasaj și accesorii; Cabine de duș și accesorii; Mobilă pentru baie și accesorii; Saune, sisteme și echipamente pentru saună; Radiatoare (calorifere) post-prosoape; Gresie și faianță; Articole din granit; Articole din piatră naturală; Articole din marmură; Mozaică; Sticlă și articole din sticlă; Ceramică, tehnologii de prelucrare a ceramicii, ceramică – materie primă, Echipamente de prelucrare și producere a articolelor din ceramică, vopsea; Materiale izolante și substanțe chimice; Clei pentru gresie și faianță, profiluri; Freze pentru ceramică, piese de schimb și accesorii; Sisteme și unelte de șlefuire și lustruire; Articole și accesorii pentru bucătărie: Mobilă și echipament pentru bucătărie, inclusiv încorporate, Chiuvete și lavoare; Obiecte de decor și accesorii; Sisteme de securitate, etc.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.unicera.com.tr

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul de avion pe ruta Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).
  • Cererile de participare la Misiune Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 19 februarie 2020.
  • Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected]. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

Distribuie acest articol: