Expoziţia Internaţională de papitărie și rechizite de birou- Istanbul Stationery & Office

Istanbul_stationery_2020_bannerCamera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turcia Vă invită să participați la Misiunea Cumpărătorului organizată în cadrul Expoziţiei Internaţionale de papitărie și rechizite de birou Istanbul Stationery & Office și Expoziției internaționale de Jucării. Evenimentul va avea loc în perioada 18 – 21 februarie 2020 în or. Istanbul, Turcia.

 Programul evenimentului include:

► vizita Expoziţiei Internaţionale Istanbul Stationery & Office unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Rechizite școlare și de birou (Papetărie; Rechizite școlare; Mărfuri pentru preșcolari; Publicații educaționale; Ghiozdane); Rechizite (Materiale pentru pictură; Rechizite școlare și de birou); Mărfuri și jucării licențiate (Papetărie licențiată; Jucării licențiate; Genți licențiate; Jocuri de masă și de dezvoltare); Rechizite de birou (Consumabile pentru oficiu; Calculatoare; Genți pentru oficiu și de voiaj; Accesorii pentru birou); Materiale pentru hobby și cadouri (Produse pentru creativitate, Literatură tematică; Cadouri; Produse publicitare) etc.

► vizita Expoziţiei Internaţionale de jucării, unde vor fi expuse următoarele grupuri de produse: Jucării și seturi educaționale pentru copii; Păpuși, mașini și jucării moi; Jucării electronice; Produse pentru sărbători și serate; Mateirale școlare și jocuri intelectuale; Mărfuri sportive și de agrement pentru copii; Jucării Tech și gadget-uri; Jucării confecționate din materiale naturale; Produse pentru hobby si creativitate; Produse licențiate; Produse promotionale, etc.

► participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B

Pentru mai multe detalii accesați www.kirtasiyeofisfuari.com.

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 4* (mic dejun inclus), transfer aeroport-hotel-aeroport, transport intern, ghid vorbitor de l. rusă.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Istanbul-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2000 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse).
    Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Turcia, vor fi acceptate până pe data de 31 ianuarie 2020
  • Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: [email protected].

Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a R.M. Persoană de contact: Inga Leontean – tel : 022 222626.

 

Distribuie acest articol: