Expoziția „Moldova Prezintă” la Brașov, România- o nouă provocare pentru agenții economici autohtoni

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov, Primăria Municipiului și Consiliul Județean Brașov organizează un amplu eveniment de promovare a produselor moldovenești,  în județul Brașov, România.

Expoziţia „Moldova Prezintă” este o proiectare a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, scopul acesteia fiind de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova pe piețe externe.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfășura în perioada 15-17 iunie 2018, în Piața Sfatului din Brașov.

“Expoziţia „Moldova Prezintă” la Brașov, se anunță a fi un eveniment grandios din mai multe motive. În primul rând, evenimentul se va desfășura în aer liber, în Piața Sfatului din Brașov, loc vizitat de mii de turiști, în lunile de vară. În prima zi a expoziției va fi organizat un concert prezentat de artiști autohtoni (colectivul artistic ”Fluieraș” și ”Valy Boghean Band”), eveniment ce va atrage locuitorii și turiștii prezenți în regiune, precum și un Forum de Afaceri Moldo-Român Totodată, CCI a RM celebrează, în 2018, 100 de ani de la fondarea sistemului cameral în Basarabia, și ne propunem să participăm la expoziție cu 100 de companii din țară”, a declarat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM.

Expoziția se va desfășura în Brașov, județ care ocupă locul 2 în topul celor mai sigure orașe din România după PIB-ul crescut și rata șomajului scăzută și tot locul 2 în topul celor mai vizitate orașe din România. Localitatea are 22 666 agenți economici activi, cifra de afaceri constituie 9 miliarde euro.

La expoziţia „Moldova Prezintă” la Brașov sunt invitați să participe: producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate sectoarele economiei naționale (domeniul agro-alimentar, textile, mobilă, tehnică și utilaje, aparate elctrice, articole de uz casnic) întreprinderi mici şi mijlocii, gospodării țărănești, meşteşugari, asociaţii de antreprenori, organizaţii non-guvernamentale.

Distribuie acest articol: