Cea de-a IV-a ediție a expoziției “Republica Moldova Prezintă” revine pe piața din Iași, România

În perioada 16- 18 noiembrie 2018, la Iași, România, se va desfășura Expoziția „Republica Moldova Prezintă”. Peste 70 de companii din țara vecină vor prezenta participanților și vizitatorilor expoziției o gamă largă de produse agricole și produse alimentare procesate, îmbrăcăminte și încălțăminte, articole din piele și accesorii, mobilier, tehnologii și utilaje, sisteme de informare și dezvoltare IT. 

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova- România, Palas Mall Iași, Tehnopolis Iași și Proiectul EEN.

Scopul evenimentului este de a sprijini și facilita relațiile comerciale dintre producători din Republica Moldova și partenerii de afaceri din România, precum și identificarea potențialilor investitori români.

Potrivit agendei, va fi organizat și un Forum Bilateral de Afaceri Moldo-Român, în cadrul căruia vor participa agenții economici din cele două state.

Expoziția se va desfășura la centrul comercial „Palas Mall” din Iași, între orele 10.00-22.00.

Evenimentul a mai fost organizat la Iași în anul 2016, în 2017 la Ploiești iar în vara anului curent la Brașov.

Pentru informații mai detaliate, Vă rugăm să apelați la Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM,  tel/fax: 022 21-07-25, 022 21-14-42, 022 23-84-10.

Distribuie acest articol: