Expoziția „Republica Moldova Prezintă” cucerește piața din Brașov

Marți, 27 februarie 2018, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea, însoțit de vicepreședintele Mihai Bîlba și șefa Direcției Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții Carolina Chiper a efectuat o vizită de lucru în județul Brașov, România, pentru a discuta detaliile organizării expoziției “Republica Moldova Prezintă” la Brașov.

În cadrul vizitei au avut loc întrevederi cu Primarul Municipiului Brașov George Scripcaru, Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov și prefectul Marian Rasaliu, cu care s-a discutat modalitatea de organizare a expoziției, aspecte logistice și promoționale.

„Expoziţia „Republica Moldova Prezintă” este o proiectare a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, scopul acesteia fiind de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova pe piețe externe”, a menționat președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM, în cadrul întrevederii cu Consiliul Județean Brașov.

 „Suntem bucuroși să sprijinim pe toate căile dezvoltarea relațiilor economice și comerciale dintre județul Brașov și Republica Moldova, precum și colaborarea producătorilor moldoveni cu mediul de afaceri brașovean. Foarte multe din mărfurile fabricate peste Prut sunt bine cunoscute, căutate și apreciate pe piața românească, astfel că acest demers expozițional va fi cu siguranță unul de succes pentru ambele părți”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov la finalul întâlnirii.

Cea de-a treia ediție a expoziției „Republica Moldova Prezintă”, va fi organizată de CCI a RM în colaborare cu CCI Brașov, eveniment în cadrul căreia vor fi promovate produse și servicii din Republica Moldova. Expoziția ar urma să aibă loc în perioada 15-17 iunie 2018, în Piața Sfatului, județul Brașov, cu sprijinul logistic al administrației județene.

Expoziția ”Republica Moldova Prezintă” cucerește pentru prima dată piața din județul Iași, în perioada 25 – 27 noiembrie 2016 iar în perioada 27-29 aprilie 2017 pe cea din Ploiești, România.

 

Distribuie acest articol: