Forumul de afaceri Republica Moldova-Turcia


Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la Forumul de afaceri Republica Moldova-Turcia, care se va desfăşura la data de 06 mai 2017, începând cu orele 9:00 în incinta sălii de conferinţe a hotelului Radisson Blu (intrarea din partea străzii Vlaicu Pârcălab).

Evenimentul menţionat are loc în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a Prim-Ministrului Republicii Turcia, Excelenţa Sa dl Binali Yildirim, în perioada 05-06 mai 2017. Forumul este organizat de de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, MIEPO şi Consiliul Relaţiilor Economice Externe din Turcia (DEIK). Evenimentul are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-turce, identificarea noilor posibilităţi de afaceri, stabilirea contactelor directe de colaborare cu businessmenii turci, încurajarea investiţiilor etc.

În cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate întrevederi bilaterale de afaceri, unde veţi avea posibilitatea să stabiliţi relaţii de parteneriat cu cei peste 50 de agenţi economici turci prezenţi la forum.

La eveniment sunt invitate firme din Republica Moldova, care au următoarele domenii de interes: industria uşoară, logistică, farmaceutică, agricultură, construcţii, comerţ ş.a.

În cazul interesului de participare la Forumul de Afaceri Moldova – Turcia, vă rugăm să  completaţi formularul de participare până la data de 05 mai 2017. FORMULAR DE PARTICIPARE (https://goo.gl/forms/zYOPLfU0rzAkpGZr1)

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel./fax:022 221391, e-mail: victoria.barbulat@chamber.md. Persoană responsabilă: Barbulat Victoria.

Distribuie acest articol: