Forumul Tinerilor Antreprenori din România și Moldova

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Parcul Științific și Tehnologic ”Tehnopolis” (Iași, România) – gazda forumului, sub egida platformei AFACERI.RO invită persoanele interesate să participe la prima ediție a Forumului Tinerilor Antreprenori din România și Moldova, care va avea loc la Iași, România, în data de 27 februarie 2019.

Obiective: creșterea încrederii și cunoașterii reciproce între tineri antreprenori din România și Republica Moldova pentru deschiderea de proiecte de afaceri transfrontaliere, crearea unei legături de comunicare directă între antreprenori și potențiali antreprenori și instituții care pot răspunde unor întrebări care blocheză inițiativele private, promovarea oportunităților antreprenoriale în spațiul european și promovarea oportunităților de învățare pentru antreprenori prin Programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori.

Dat fiind faptul că dorim să asigurăm o deschidere cât mai largă pentru publicul interesat, nu se percepe taxă de participare și expunere la eveniment, pentru transport cu autocarul se va achita costul călătoriei tur-retur 350 (trei sute cinzeci) mdl, însă este necesară înscrierea online pe site-ul http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2019/. Termenul limită de înregistrare – 22 februarie 2019.

Companiile sau antreprenorii interesați să expună produsele în cadrul evenimentului sunt rugați să transmită un mesaj e-mail pe adresa: dmc@europenow.pro.

Pentru mai multe detalii vezi AGENDA.

Distribuie acest articol: