În premieră la Bălți se va desfășura Forumul Internațional de Afaceri “Investiții și oportunități de colaborare”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mass-media la cel mai mare eveniment organizat în regiunea de nord a țării- Forumul Internațional de Afaceri “Investiții și oportunități de colaborare”, organizat pe data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălți, hotelul VisPas, str. Ștefan cel Mare 1/2, începând cu ora 10.30. Forumul are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi investiţiilor.

La eveniment vor fi prezenți  Sergiu HAREA,  președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM; Vitalie IURCU, Viceministru al Economiei al Republicii Moldova, Vasile CÎRLIG, Ofiţer de Proiect  East Invest, Eurochambres, Igor ŞEREMET, Primar interimar al Municipiului Bălţi, reprezentanți ai delegației Uniunii Europene în Republica Moldova;

Evenimentul de brokeraj va constitui o platformă importantă de promovare a relațiilor comercial-economice și stabilire a parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova, Uniunea Europeană, Comunitatea Statelor Independente, precum și țările CEFTA, Asia, etc. Evenimentul este organizat cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), autorităților publice centrale și locale și a actorilor internaționali, inclusiv instituții publice și organizații de susținere a business-ului.

Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Forumul se va încheia cu întrevederi B2B dintre reprezentanţii mediului de afaceri autohton şi străin. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată masa rotundă „Sistemul dual: experienţe, oportunităţi, beneficii”

La eveniment se preconizează participarea a peste 50 de întreprinderi din străinătate și cca 200 din Republica Moldova, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, tehnologii informaționale și comunicații, textile, sectorul construcțiilor, energie regenerabilă, automotive, industriile creative, etc.

Presa interesată de a participa la Forumul Internațional de Afaceri “Investiții și oportunități de colaborare” este rugată să confirme prezența până luni, 5 iunie 2017, ora 16.00, la nr de tel. 022 24 14 80/ 0 60 65 98 40, sau la adresa de e-mail presa@chamber.md. 

La necesitate, va fi acordat transport tur-retur gratuit!

Informații suplimentare:

Direcţia Relaţii Internaţionale,

Tel.:022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md

Persoană responsabilă: Inga Leontean 

Distribuie acest articol: