Întâlnire dintre conducerea CCI a RM și conducerea Băncii Energbank

119514923_762495961257562_2271270835375266859_nPreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Sergiu Harea, s-a întâlnit astăzi cu Președintele Comitetului de Conducere a Energbank, Iurii Vasilachi.

În cadrul discuției, Președintele Sergiu Harea a prezentat activitatea la general al instituției Camerale ce ține de domeniile de bază precum dialogul public-privat, atragerea investițiilor, suportul pentru producători, formarea antreprenorială, învățământul dual, arbitraj și mediere, expertiză, evaluare și certificare, precum și activitatea CCI în perioada pandemiei.

Totodată, Sergiu Harea a menționat despre digitalizarea serviciilor Camerale, referindu-se la registrul membrilor CCI, platforma de expoziții virtuale www.virtual-fairs.md și platforma www.client.chamber.md .

În urma discuțiilor, s-au propus mai multe domenii de colaborare dintre CCI a RM și Energbank precum susținerea Academiei Start-up, Învățământului Dual, dar și a serviciilor de evaluare și expertiză a bunurilor.

Conducerea ambelor instituții a manifestat deschidere pentru consolidarea relațiilor de cooperare și parteneriat întru susținerea mediului de afaceri din țară.

Distribuie acest articol: