Întâlnire dintre conducerea CCI a RM și conducerea băncii ProCreditBank

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), Sergiu Harea, s-a întâlnit astăzi, într-o ședință online, cu Președintele Comitetului de Conducere a băncii ProCreditBank, Olga Bulat.

În cadrul discuției, Sergiu Harea a prezentat sistemul Cameral, principalele direcții de activitate, în special ce țin de evaluarea bunurilor, formarea antreprenorilor, lansarea platformei de expoziții virtuale www.virtual-fairs.md și platformei www.client.chamber.md.

În urma discuțiilor, s-au propus mai multe domenii de colaborare dintre CCI a RM și ProCreditBank printre care: arbitrajul comercial, medierea, susținerea participanților la expozițiile virtuale, colaborarea la efectuarea auditului energetic.

Totodată, banca a exprimat interes față de procedura de emitere de către CCI a avizului de atestare a impedimentului justificator (forța majoră). Pe aceste ți alte domenii relevante, reprezentanții instituțiilor vor avea întruniri de lucru și schimb de informații în vederea acordării asistenței necesare.

Distribuie acest articol: