Întrevederi bilaterale cu companii din Belgia

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită companiile din Republica Moldova să participate la întrevederi bilaterale cu companiile din Belgia pe data de 28 octombrie 2020.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei  ZOOM, începând cu ora 10:00 (ora 09:45 înregistrare). Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Evenimentul are ca obiectiv promovarea schimburilor comerciale între Republica Moldova și Belgia. Lista companiilor din Belgia înregistrate la eveniment o găsiți aici Companii Belgia_B2B Meetings.

Participarea la eveniment este gratuită.

Limba de comunicare – limba română cu traducere în limba engleză.

 Înregistrare: Formular de înregistrare

Termenul limită de aplicare – 23 octombrie 2020.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă, Rodica Dimitriu, tel.: 022 22 13 91, e-mail: [email protected] .

Notă 1: Schimburile comerciale dintre Republica Moldova si Regatul Belgiei în primele luni ale anului 2020 au fost afectate de criza cauzată de epidemia COVID-19. Astfel, în perioada ianuarie- iulie 2020 în raport cu aceeași perioadă a anului 2019, exporturile de mărfuri au scăzut cu 32%, la fel și importurile au scăzut cu 14%.

Notă 2: Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care acordă suport întreprinderilor mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii precum și dezvoltarea inteligentă și durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Notă 3: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Distribuie acest articol: