INVITAȚIE LA CONFERINȚA DE PRESĂ ”Procedura de eliberare a avizului de atestare a impedimentului justificator în urma modificărilor legislative”

Invitație la Conferința de presăCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită să participați la conferința de informare asupra procedurii de eliberare a avizului de atestare a impedimentului justificator în urma modificărilor legislative.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 07 octombrie 2020, ora 14:00, la sediul CCI a RM, bd. Ștefan cel Mare, 151, etajul 2, sala de ședințe. Evenimentul va include și o sesiune de instruire pentru cele peste 100 de companii care au solicitat informațiile respective.

În cadrul evenimentului se va discuta pe marginea prevederilor noului Regulament al CCI cu privire la eliberarea avizului de atestare a impedimentului justificator de neexecutare a obligației, aprobat pe 25 septembrie 2020. Noul Regulament este menit să substituie procedura eliberării certificatului ce atestă evenimentul de FORȚĂ MAJORĂ (specificăm faptul că a fost substituit conceptul de ”forță majoră” de către Codul Civil, cu cel de „impediment care justifică neexecutarea obligației”.

Moderatorii evenimentului:

  • Sergiu Harea, Președintele CCI a RM;
  • Dumitru Postovan, Președintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lîngă CCI a RM;
  • Dumitru Visternicean, Vicepreşedintele Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCI a RM.

Pentru detalii suplimentare și pentru confirmarea participării, Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected], tel. 068 36 24 50.

Vă așteptăm!

Distribuie acest articol: