La Chișinău s-a desfășurat Ședința Consiliului CCI

Joi, 27 iulie 2017,  la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova s-a desfășurat Ședința Consiliului CCI, la care au participat membrii Consiliului și membrii Comisiei de Cenzori.

În corespundere cu prevederile Legii nr. 393, din 13.05.1999 și Statutul Camerei, Consiliul CCI a examinat proiectul dării de seamă al acestui organ la Congresul Camerei de Comerț și Industrie care va avea loc la data de 10 august 2017. Consiliul CCI a aprobat decizia respectivă pe acest subiect.

În cadrul  ședinței au fost discuții cu privire la proiectul direcțiilor principale și programelor de activitate ale Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova pentru anii 2017 – 2022 dar și a unei modificări la Statutul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Tot în corespundere cu Legea menționată, Comisia de Cenzori a  examinat și aprobat darea de seamă a acesteia la Congres.

Sergiu Harea, președintele CCI a trecut în revistă toate activitățile realizate de Consiliul Camerei în perioada dintre Congresele III  și IV ( 17 august 2012- august 2017).

La finalul evenimentului, Sergiu Harea i-a invitat pe membrii Consiliului și Comisiei de Cenzori la Congresul Ordinar al CCI a Republicii Moldova.

Distribuie acest articol: