La Maramureș au loc ultimele aranjamente logistice privind expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, din luna septembrie

IMG_20190829_103259Vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Mihai Bîlba împreună cu Carolina Chiper, șef Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții se află într-o vizită de lucru la Maramureș, România, pentru a discuta ultimele aranjamente logistice privind expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, din perioada 27 – 29 septembrie 2019, în incinta Palatului Sporturilor din oraşul Baia Mare.

În cadrul întâlnirii cu primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș și prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, a fost prezentat numărul participanților din Republica Moldova, la eveniment, precum și domeniul de activitate. Astfel, în cadrul expoziției ”Rivulus Dominarum” organizată anual la Baia Mare, Republica Moldova va participa cu stand de țară, cu cca 25 de agenți economici din domeniul: industrie, servicii și agricultură.

Potrivit șefei Direcției Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții din cadrul CCI a RM, agenții economici s-au arătat interesați de piața maramureșeană, dat fiind faptul că județul Maramureș este situată în Nord – Vestul României, în apropierea graniței cu Ungaria și Ucraina și este o regiune vizitată de turiștii din multe state.

”Conducerea județului Maramureș ne-a asigurat că suntem așteptați cu drag la eveniment și ne bucurăm că în luna septembrie, nu doar maramureșenii se vor delecta cu produsele noastre, dar și consumatorii din Iași, care ne așteaptă în perioada 20 – 22 septembrie 2019, în fața Palatului Culturii din Iași”, a menționat Mihai Bîlba.

Notă: ””Rivulus Dominarum” este una dintre cele mai mari expoziții de bunuri de larg consum din Nord-Vestul României care, în decursul celor 27 de ani, a devenit o tradiție pentru producătorii și comercianții ce au dorit să se promoveze pe piața maramureșeană. În 2018, peste 10.000 de vizitatori au trecut pragul ”Rivulus Dominarum”.

A XXVII-a ediție își propune să genereze o consolidare a relațiilor bilaterale și a oportunităților care pot contribui atât la promovarea agenților economici cât și la dezvoltarea județului, din punct de vedere economic. În premieră anul acesta la ”Rivulus Dominarum”, zeci de firme moldovenești își vor promova produsele pe piața maramureșeană în cadrul expoziției”.

70006912_421485078490421_1019794715479900160_n

Distribuie acest articol: