La Mulți Ani ECHIPA CCI a RM

banner____Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova sărbătorește astăzi, 6 septembrie, ”Ziua Lucrătorilor CCI a RM”. 

”Dragi colegi, în spatele rezultatelor frumoase ale Camerei de Comerț și Industrie se află o echipă puternică, ambițioasă și activă. Da, echipa Camerei sunteți voi, cei ce organizați expoziții, forumuri, ședințe, realizați expertiza mărfurilor, certificarea originii, sunteți contabili, din sfera IT, ne promovați în mass- media, sunteți din Chișinău, Edineț, Soroca, Bălți, Tighina, Cahul, Orhei, Rîbnița, Găgăuzia, Hîncești și Ungheni, sau sunteți membri ai Biroului Executiv și Consiliului Camerei. Voi sunteți echipa cu care se mândrește CCI a RM.

Vă aducem un sincer mulțumesc pentru receptivitate, încredere și implicare.

Vă doresc să fiți mereu învăluiți de cele mai frumoase și sincere emoții, să aveți gânduri pozitive, iar activitatea zilnică să fie rodnică și să vă aducă satisfacție. Toate scopurile pe care vi le-ați propus să fie realizate și cu pași siguri să culegeți laurii pe care îi meritați. Iar noi, vom contribui la crearea unui mediu lucrativ favorabil, care vă va permite să ajungeți la noi aspirații”, cu profund respect, Președinte Sergiu HAREA.

Distribuie acest articol: