”Managementul continuității afacerii – cheia spre încrederea clienților” – Dialog online

Cu Margine Angajatul Lunii FelicitareCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită la dialogul online cu reprezentanții Institutului de Standardizare din Moldova (ISM), cu genericul ”Managementul continuității afacerii – cheia spre încrederea clienților”, care va avea loc joi, 16 iulie 2020, ora 10:00, pe pagina oficială de facebook a CCI a RM https://www.facebook.com/chamber.md/ .

Mediul de afaceri, afectat de pandemia COVID-19, încearcă să facă față provocărilor noi și să diminueze impactul efectelor negative.

O întreprindere rezistentă este cea care este capabilă să se adapteze la schimbări, care este conștientă de vulnerabilitățile sale, care are planuri de răspuns situațiilor de criză ușor de urmărit și personal care să-și cunoască rolul lor în cazul unui incident.

Standardul internațional ISO 22301 Securitate societală, adoptat de ISM ca standard moldovenesc în anul 2020 – SM EN ISO 22301:2020, este primul standard care are ca scop implementarea și menținerea unui plan eficient de continuitate a afacerilor, beneficiile căruia se reflectă în:

  • capacitatea de a asigura clienții, furnizorii, etc. că organizația dispune de sisteme și procese solide pentru dezvoltarea afacerii;
  • performanță în afaceri îmbunătățită;
  • rezistență organizațională;
  • o mai bună înțelegere a problemelor și a zonelor de vulnerabilitate.

În cadrul dialogului online participanții vor beneficia de :

-Prezentarea standardului SM EN ISO 22301:2020 Securitate societală. Sisteme de management al continuităţiiactivităţii și a cerințelor de implementare;

-Partajarea experienței de activitate a Institutul de Standardizare din Moldova pe timp de pandemie și de implementare a sistemului de management al continuității activității.

Întrebările și subiectele de interes vă rugăm să le comunicați în prealabil persoanei de contact:  Diana Russu, șef al Direcției Susținere și promovare a membrilor CCI a RM, număr de telefon (022)224983, 069581031, adresa electronică [email protected].

De asemenea, veți putea adresa întrebări și în regim on-line utilizând chat-ul evenimentului.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Distribuie acest articol: