Masa rotundă ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită mediul de afaceri la masa rotundă ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”, care este organizată în parteneriat cu IDIS Viitorul.

Evenimentul se va desfășura în filialele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, după cum urmează:

26 octombrie 2018- Filiala Orhei, or. Orhei, str. Mihai Eminescu, 2;

31 octombrie 2018- Filiala Edineț, or. Edineț, str. Independenței, 47;

01 noiembrie 2018- Filiala Soroca, or. Drochia, sala de ședințe a Consiliului Raional Drochia, bd. Independenței, 15;

02 noiembrie 2018- Filiala Tighina, or. Căușeni, str. Frunze, 5.

În cadrul meselor rotunde va fi prezentat raportul de cartografiere a procesului controalelor de stat, la care ați contribuit și dumneavoastră prin chestionarele privind controalele de stat.

Importanța participării în cadrul acestei mese rotunde este identificarea și vociferarea nevoilor business-ului și în acest sens, contăm pe interesul dumneavoastră față de înlăturarea riscurilor de corupție în timpul controlului de stat și dezvoltarea mediului de afaceri.

Ținând cont de utilitatea și importanța acestui subiect în eficientizarea activității agenților economici, sperăm că veți da cursul invitației noastre!

Pentru mai multe informații, Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: ana.tibuleac@chamber.md sau la numărul de telefon 022 24 49 83.

Distribuie acest articol: