Măsuri de susținere a mediului de afaceri în contextul pandemiei COVID-19

????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, dnul Dorel Noroc a participat la dialogul online organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) cu genericul: ”Măsuri de susținere a mediului de afaceri în contextul pandemiei COVID-19 – facilități fiscale”.

Potrivit Secretarului de stat, aceste dialoguri sunt importante pentru aducerea la cunoștința agenților economici a măsurilor de susținere de care pot beneficia, precum și pentru a face un schimb de informații privind situația din economia națională: „Este important ca autoritățile să aibă o comunicare permanentă cu mediul de afaceri”.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, dnul Sergiu Harea a mulțumit Ministerului Finanțelor pentru deschiderea manifestată față de reprezentanții mediului de afaceri, apreciind discuția drept interesantă și utilă pentru susținerea agenților economici.

Live-ul poate fi privit pe pagina de facebook accesând link-ul https://bit.ly/2LqOWtX.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

 

Distribuie acest articol: