O delegație din țara noastră participă la Summit-ul de afaceri privind dezvoltarea comerțului, în China

În perioada 15-17 octombrie 2018, o delegație alcătuită din reprezentanți ai Autorităților Publice Locale din țara noastră (Raioanele Drochia, Criuleni și Municipiul Edineț), condusă de vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Mihail Bîlba, participă la Sammitul de Afaceri al ”Drumului Mătăsii”, care are loc în orașul Zhangjiajie, provincia Hunan, China.

Principalul scop al acestui eveniment este promovarea comerțului, schimbului cultural internațional și dezvoltarea turismului internațional, ca contribuție la dezvoltarea unui viitor comun pentru societate.
Delegația din țara noastră participă la discuții, prezentări de proiecte etc.

Totodată, Consiliul Raional Criuleni, Drochia și Primaria Municipiului Edineț au semnat un memorandum de cooperare în cadrul alianței orașelor care fac parte din inițiativa ”Drumul Mătăsii” cu Camera Interațională de Comerț a ”Drumului Mătăsii”.

În cadrul Summit-ului participă peste 500 de reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie, Ambasadelor, delegați ai organizațiilor internaționale, experți în domeniu din circa 84 de state.

Evenimentul este la cea de-a III-a ediție și este organizat de către Camera Interațională de Comerț a ”Drumului Mătăsii”. Guvernul Municipal Zhangjiajie, Asociația Chinei pentru Prietenie și Consiliul Chinei pentru Promovarea Comerțului Internațional.

Distribuie acest articol: