Participă la Expoziția “Republica Moldova Prezintă” la Brașov, România în perioada 15-17 iunie 2018

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la cea de-a III-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” în România, care se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie 2018, în Piaţa Sfatului din oraşul Braşov.

Braşov este unul dintre cele mai importante, puternice și înfloritoare orașe din cadrul economic românesc, cifra totală de afaceri fiind de 8,96 mld. Euro, 54% din aceasta fiind realizată de companiile private cu capital străin. Conform acestor date, afacerile Braşovului reprezintă 33% din cifra de afaceri totală a României.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei Republicii Moldova.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării. Aceștia vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia companiile moldoveneşti vor avea stabilite întâlniri B2B cu antreprenori din România.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea de participare (vezi aici) până la data de 30 aprilie 2018.

Pentru mai multe informații contactați:

Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel: (022) 210 725, 211 442, 238 410 e-mail: [email protected]; [email protected] ; [email protected].

Distribuie acest articol: