Participă la Misiunea Cumpărătorului în Peru

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Misiunea Cumpărătorului în Peru, or. Lima în perioada  8 – 13 aprilie 2019.

Programul deplasării prevede vizita expoziției Internaționale Peru Moda & Peru Moda Deco 2019, participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B organizate de Comisia de Promovare a Exporturilor din Peru – PROMPERU – parte a Enterprise Europe Network, unde va fi prezentată oferta de export a producătorilor peruviani, procesatori și exportatori de articole textile, încălțăminte, bijuterii, articole de decor și cadouri.

Printre obiectivele principale ale evenimentului se numără:

  • Stabilirea contactelor de afaceri între producătorii și exportatorii din Peru din domeniul textilelor, încălțămintei, bijuteriilor, articolelor de decor și cadourilor cu importatorii și distribuitorii din Asia, Europa, America Latină și SUA.
  • Prezentarea oportunităților de afaceri și investiționale oferite de Peru în domeniul industriei ușoare și decorațiunilor pentru vizitatorii internaționali.

Principalele grupuri de produse expuse: confecțiile textile, încălțăminte, bijuterii, articole de decor și cadouri.

Grupul țintă: reprezentanți ai magazinelor universale, lanțuri de magazine, ai fabricilor de confecții, comercianți angrosiști și cu amănuntul, comerț electronic, designeri,  etc.

Peru Moda este o platformă expozițională inclusiv pentru branduri cu renume mondial: Roberto Cavalli, Aritzia, Tommy Bahama, Derek Lam, Ralph Lauren, Eckhaus Latta, Rochambeau, Jonathan Adler, Desigual, Rosie Assoulin, etc.

Pentru persoanele selectate spre participare la Misiunea Cumpărătorului organizatorii vor acoperi următoarele cheltuieli:

  • cazare în hotel de 4 stele – 3 nopți
  • rambursarea costului biletului de avion pe ruta Chișinău-Lima-Chișinău.
  • transfer intern aeroport-hotel-aeroport.

Participantul achită individual, asigurarea medicală și taxa de participare. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 5 000 MDL (toate taxele incluse), pentru non-membrii CCI a RM – 6 000 MDL (toate taxele incluse).
Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularele de participare (descarcă aici) la Misiunea Cumpărătorului la adresa: rodica.dimitriu@chamber.md.

Termenul limită de depunere a formularelor de participare – 14 februarie 2019.

Pentru informaţii suplimentare şi confirmări vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Persoană responsabilă: Rodica Dimitriu – tel: 022 22 13 91.

 

Distribuie acest articol: