Președintele CCI a RM a avut o întâlnire de lucru cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova

????????????????????????????????????

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere de lucru cu Uldis Mikuts, Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, însoțit de antreprenori lituanieni. Subiectele discuție au vizat potențialul de cooperare dintre statele noastre, în deosebi, în domeniul comercial.

Sergiu Harea a apreciat interesul companiilor din Lituania față de antreprenorii de la noi din țară și i-a invitat să cunoască companii din toate sectoarele economiei naționale la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova”, din perioda 29 ianuarie – 02 februarie 2020.

La rândul său, Ambasadorul Uldis Mikuts a salutat invitația președintelui CCI a RM de a vizita cea mai importantă expoziție din țară, menționând că antreprenorii din Lituania, prezenți în aceste zile la Moldova Business Week 2019, sunt interesați de potențialul investițional al Republicii Moldova.

Notă: ”Evenimentul Moldova Busines Week se află la cea de-a VI-a ediție, fiind cea mai importantă platformă economică națională ce vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova, elaborat pentru a conecta, persoanele interesate, la toate oportunitățile de afaceri din Moldova. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-16 noiembrie 2019 și va întruni cca 1500 de antreprenori din țară și de peste hotare.

Camera de Comerț și Industrie va prezenta, la ediția din acest an, principalele provocări ale investitorilor / realizări / povești de succes, alături de alte instituții din țară”.

Distribuie acest articol: