Republica Islamică Pakistan interesată de comerțul cu țara noastră

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Sergiu Harea a avut o întrevedere de lucru cu Safdar Hayat, Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan în România, în cadrul căreia au dicutat despre o potențială cooperare în scopul dezvoltării relațiilor comercial- economice dintre cele două state.

Safdar Hayat a vizitat Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2019, care se desfășoară în această perioadă la Chișinău și a rămas impresionat de calitatea produselor autohtone, menționând că din păcate, la ora actuală, țara sa importă din Republica Moldova doar cereale și legume, însă este deschisă pentru noi colaborări.

Asftel, cei doi omologi, au stabilit ca în luna aprilie curent, o delegație de antreprenori din țara noastră să participe în cadrul unei expoziții de textile, organizată în Pakistan.

Potrivit Biroului Național de Statistică a Republicii Moldova, volumul comerțului exterior dintre Republica Moldova și Pakistan în anul 2018 a constituit  cca 4,580.67 mii dolari SUA.

Distribuie acest articol: