“REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la BELAGRO, Republica Belarus

Astăzi, la Camera de Comerț și Industrie a RM s-au întâlnit reprezentanții celor 22 de companii care vor prezenta Republica Moldova la expoziția internațională specializată BELAGRO, ce se va desfășura în perioada 6-10 iunie 2017 la Minsk, Republica Belarus.

Standul colectiv va fi reprezentat de companiile majore precum: Mileștii-Mici, Purcari, Aroma, Franzeluța, Alfa – Nistru, Nefis, dar și de companiile mai mici precum: Dionysos-Mereni, Institutul de Fitotehnie Porumbeni, Regina Naturii, Apinatur ș.a.

Sergiu Harea, președintele CCI a RM a menționat că  astfel de evenimente au mai fost organizate de către Cameră, în  urma cărora producătorii autohtoni și-au prezentat performanțele și competitivitatea produselor moldovenești peste hotarele țării. De asemenea, președintele a mulțumit participanților pentru colaborare și încredere în activitățile CCI,  asigurându-i totodată, de faptul că “Fabricat în Moldova” are toate șansele să cucerească piața globală.

La inaugurarea expoziției va participa Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, care împreună cu omologul său belarus, Andrei Kobeakov, vor vizita standul țării noastre cu genericul “Republica Moldova Prezintă”.

Potrivit agendei, evenimentul va include  programul expozițional și o serie de întrevederi cu reprezentanţii delegaţiilor oficiale.

În anul precedent expoziţia a prezentat produsele a 535 de întreprinderi din 23 de țări, precum: Austria, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Spania, Italia, China, Lituania, Letonia, Rusia, Slovenia etc. Suprafața totală a expoziției constituie 33 mii m.p.

Distribuie acest articol: