Ședința Biroului Executiv al CCI a RM din 25 aprilie 2019

DSC_1886Joi, 25 aprilie 2019, la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova s-a desfășurat Ședința Biroului Executiv.

În cadrul ședinței au fost abordate subiecte precum: mersul îndeplinirii planului de acțiuni pentru realizarea direcțiilor principale ale activității CCI a RM pentru anul 2019 (rezultatele primului trimestru al anului în curs); instituirea Distincției de Excelență a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova; aprobarea Regulamentului cu privire la experții-evaluatori și specialiștii “Sistemului Expertul CCI a Republicii Moldova”.

De asemenea, în cadrul ședinței au fost primiți 8 noi membrii din domeniul agro-alimentar, consultanță în construcții, producerea suvenirelor, crearea etichetelor și ambalajelor pentru produse comerciale etc. Noii agenți economici sunt din Chișinău, dar și din Cahul, Hîncești și Rîbnița.

Notă: ”CCI a RM reunește peste 1200 de membri, din toate domeniile economiei naționale.

Calitatea de membru al Camerei oferă organizaţiilor o serie de avantaje:

  • Un nivel mai înalt de încredere și credibilitate din partea partenerilor autohtoni şi de peste hotare;
  • Reprezentarea intereselor în relație cu autoritățile publice la nivel central și local, prin intermediul filialelor regionale ale CCI;
  • Promovarea intereselor mediului de afaceri în cadrul diverselor Comitete, Consilii și Grupuri de lucru de profil;
  • Posibilități extinse de semnare a contractelor de afaceri și promovarea produselor și a entității DVS, participând la misiuni economice, business-forumuri B2B, concursuri antreprenoriale republicane, expoziţii naționale și internaționale cât și prin intermediul paginii web oficiale a CCI chamber.md.

Detalii despre oportunitățile membrilor CCI vedeți aici.

Distribuie acest articol: