Sesiunea de informare online pe marginea Ghidului privind implementarea contractelor de lucrări publice

120330901_1498404157160912_9141004073906639764_nCamera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCO a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea și fortifica capacităților companiilor autohtone din domeniul construcțiilor civile în vederea executării contractelor de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE) pentru proiectele din domeniile EE și AAC inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională și susținute de GIZ cu finanțare din Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită persoanele interesate să participe la “Sesiunea de informare online pe marginea Ghidului privind implementarea contractelor de lucrări publice” cu expert din România pe platforma on-line ZOOM. Evenimentul va avea loc pe 08 octombrie 2020, ora 10:00. Înregistrarea participanților: 09:30 – 10:00. (agenda se anexează). Pentru a consulta Ghidul privind implementarea contractelor de lucrări publice accesați https://chamber.md/wp-content/uploads/2019/10/GHID-privind-implementarea-contractelor-de-lucr%C4%83ri-publice-DRAFT.pdf

Participanți:

► Reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniile EE și AAC în clădirile publice/construcții civile (părțile și terțele părți din contractele de lucrări publice și altor persoane implicate în administrarea și implementarea contractelor de lucrări publice, cu precădere antreprenorilor care au principala obligație și responsabilitatea cea mai mare în execuția lucrărilor la calitatea și termenii stabiliți în contractele de lucrări publice.);

► toate entitățile cu roluri și responsabilități bine definite în administrarea și implementarea contractului de lucrări publice;

► reprezentanți ADR.

► reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, care prin proiectul ”Abilitarea Cetățenilor” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de GIZ Moldova au sarcina de a monitoriza executarea lucrărilor în proiectele din domeniile EE și AAC. La fel acest Ghid poate fi util beneficiarilor interesați (direcți și indirecți) a cunoaște mai profund relațiile între părțile implicate în realizarea lucrărilor din cadrul proiectelor EE și AAC.

Limba de comunicare – limba română.

Formularele de participare la sesiunea de informare completate le puteți transmite prin e-mail: [email protected] până la data de 6 octombrie  2020, inclusiv.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului. Doritorii de a participa la sesiunile de informare on-line trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean mob: 068 66 01 04.

Participarea este gratuită.

Formular de înregistrare

Agenda evenimentului

Distribuie acest articol: