Simpozionul Moldo-German “Soluții pentru îmbunătățirea eficienței în sectorul apei potabile din Moldova”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită mediul de afaceri să participe la Simpozionul Moldo-German “Soluții pentru creșterea eficienței în sectorul apei din Moldova”, care se va desfășura la data de 21 noiembrie 2018, cu începere de la ora 08:30, în Sala de Conferințe Silver a Hotelului “VisPas” de pe adresa: Strada Alexandru Lăpuşneanu, 26, Chișinău. Participarea la eveniment este gratuită.

Evenimentul are scopul de a discuta situația actuală și provocările din domeniul managementului apelor din Republica Moldova, de a găsi soluții la aceste provocări și de a crește eficiența în sectorului apei. În plus, evenimentul va iniția și aprofunda cooperarea dintre Republica Moldova și Republica Federală Germania. De asemenea, vor fi realizate prezentări ale reprezentanților Asociației Apă-Canal din Moldova (AMAC) și Asociației Germane pentru Apă, Canalizare și Deșeuri (DWA), iar companiile germane de renume vor prezenta tehnologiile inovatoare pentru creșterea eficienței în sectorul apei din Republica Moldova.

Simpozionul este adresat în principal companiilor de apă din Republica Moldova, întreprinderilor municipale și altor reprezentanți ai industriei, precum și întreprinderilor industriale cu volum mare de apă reziduală (de exemplu, din industria chimică sau alimentară).

Informații suplimentare despre eveniment, precum și profilul companiilor germane participante le puteți găsiți în broșură (vezi aici).

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs. sau a persoanelor delegate la acest eveniment, la numărul de telefon: 022224244 sau la e-mail caminschi@cnpm.md, responsabil: Vladislav Caminschi.

 

Distribuie acest articol: