Proiectul “Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova”

logoProiectul “Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova” a fost lansat în anul 2017, cu o durată de trei ani.

Obiectivul general al proiectului este de a sprijini Republica Moldova în “consolidarea cadrului infrastructurii calității țării în contextul DCFTA [Zona de liber schimb aprofundat și cuprinzător]”.

Proiectul și-a pus ca scop:

  • continuarea alinierii elementelor de Infrastructură a Calității [IC] și Supraveghere a Pieței [SP] cu cerințele UE;
  • îmbunătățirea aspectelor legate de competitivitatea sectorului privat prin sporirea producției, calității și a proceselor de afaceri ale IMM-urilor;
  • elaborarea planului de acțiuni privind vizibilitatea și comunicarea concretă stratificată privind DCFTA, în special în domeniile Infrastructurii Calității, Supravegherii pieței și al condițiilor și oportunităților piețelor interne și externe, precum și în implementarea diferitelor acțiuni de sensibilizare, comunicare și vizibilitate.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Proiectul ”Suport pentru Cadrul Infrastructurii Calității în contextul DCFTA în Republica Moldova” au organizat pe parcursul perioadei evenimente atât în Chișinău, cât și în filialele CCI a RM de pe întreg teritoriul țării.

Mai multe informații pot fi consultate pe site-ul EU4Business

Distribuie acest articol: