“VASTRA” 2017- Târg Internaţional pentru Textile şi Îmbrăcăminte

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri să participe la Misiunea Cumpărătorului, care va avea loc în cadrul celei de-a VI-a ediţie a expoziţiei VASTRA 2017, ce se va desfăşura în Jaipur, India în perioada 20-23 septembrie 2017.

La Misiunea Cumpărătorului sunt invitaţi agenţii economici interesaţi de importul confecţiilor şi articolelor vestimentare de clasă mondială, mercerie, textile, inclusiv textile tehnice și ţesături pentru mobilier de casă. Participanţii vor avea ocazia să facă cunoştinţă cu peste 400 de producători calificaţi prezenți la expoziţie.

Programul prevede vizitarea expoziţiei, participarea la întrevederi de afaceri în formatul B2B și B2C, vizitarea standurilor expoziţionale, participarea la un dineu de afaceri. Alte informaţii adiţionale le găsiţi pe site-ul www.vastratex.com.

Condiţii de participare

  • Oferta este valabilă pentru companiile care au cifra de afaceri mai mare de 2 milioane USD pe an.
  • Cheltuielile de deplasare (bilet avia tur-retur) vor fi rambursate 100% în baza documentelor confirmative, cazarea în hotel (3 nopţi) şi transportul local este acoperit de organizatori.
  • Fiecare participant va achita o taxă de participare. Membrii CCI a RM vor achita 3000 lei MDL. Non-membrii CCI a RM vor achita 3500 MDL. Toate taxele sunt incluse.

Termenul limită de depunere a solicitării de participare este 27 iunie 2017 .

Cererea de participare la Tîrg Internaţional pentru Textile şi Îmbrăcăminte (20-23 septembrie 2017), or. Jaipur, India poate fi expediată la Departamentul Relaţii Internaţionale al Camerei de Comerţ şi Industrie, persoană de contact- Victoria Barbulat , tel.+373 22 221391, email victoria.barbulat@chamber.md sau pe fax:
022 22 26 26.

Distribuie acest articol: