Vizită de afaceri în Turcia în cadrul Expoziţiei Internaţionale de Urbanism şi Reţele Urbane Inteligente

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită agenţii economici să participe la o vizită de afaceri în Turcia, organizată cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a Congresului şi Expoziţiei de Urbanism şi Reţele Urbane Intelegente (ICSG Istanbul 2018 – International Istanbul Smart Grid and Cities Congress and Fair). Evenimentul se va desfăşura în perioada 24-27 aprilie 2018, în oraşul Istanbul, în cadrul Programului Internaţional „Misiunea Cumpărătorului”, ce se desfăşoară anual sub egida Ministerului Economiei al Republicii Turicia.

Expoziţia ICSG Istanbul 2018 este cel mai mare eveniment, care include întrevederi bilaterale de afaceri (B2B) în domeniul strategiilor durabile de planificare urbanistică inteligentă, care reuneşte anual peste 300 expozanţi şi 7000 vizitatori.

Vizita de afaceri va oferi participanţilor o oportunitate unică de a cunoaşte noile tendinţe şi tehnologii în domeniu.

Programul orientativ al vizitei de afaceri:

  • 24 aprilie 2018 (marţi) – sosirea în Turcia, Aeroportul din Istanbul şi transferul la hotel,
  • 25 aprilie 2018 (miercuri)– întrevederi B2B,
  • 26 aprilie 2018 (joi) – vizitarea expoziţiei şi a companiilor locale,
  • 27 aprilie 2018 (vineri) – transferul de la hotel la Aeroportul din Istanbul.

Domeniile reprezentate în cadrul expoziţiei şi întrevederilor B2B: strategii inteligente pentru dezvoltarea oraşelor, planificare urbanistică şi arhitectură, reţele inginereşti şi de furnizare a energiei, reţele şi sisteme de transport, sisteme de management energetic, politici de protecţie a mediului ambiant, etc.

Beneficii şi servicii oferite participanţilor:

  • Transfer gratuit de la / spre aeroportul din Istanbul,
  • Cazare gratuită (3 nopţi) pentru companiile interesate în procurare/import,
  • Agendă individuală a întrevederilor B2B,
  • Traducere în/din limba rusă.

Participanţii vor achita individual biletul avia tur-retur şi o taxă de participare la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitor la înregistrare, Vă rugăm să contactaţi Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, la nr. de tel. 022 22-13-91, GSM: 0 696 28973 sau e-mail: [email protected], persoană de contact: Ludmila Botoşan.  Formularele de participare completate pot fi transmise până pe data de 6 aprilie 2018.

 

Distribuie acest articol: