Forumul online al oamenilor de afaceri Republica Moldova – România

 

1 banner forum online de afaceri Ro-Rep MoldovaCamera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și cu suportul proiectului Enterprise Europe Network (EEN) invită agenții economici să participe la Forumul online al oamenilor de afaceri Republica Moldova – România. Evenimentul va avea loc pe data de 15 iulie 2020.

Obiectivele principale: consolidarea şi extinderea relațiilor comercial-economice dintre Republica Moldova şi România, identificarea modalităților existente de a depăși consecințele negative ale Covid-19 asupra comerțului bilateral, stabilirea contactelor directe între oamenii de afaceri din ambele state.

Grupul țintă – reprezentanți ai sectoarelor:

► agroalimentar (inclusiv vinificație)

► industria ușoară

Programul evenimentului include:

► prezentarea impactului Covid-19 asupra economiilor României și Republicii Moldova;

► întrevederi de afaceri pe grupuri sectoriale (agroalimentar, vinificație, industria ușoară);

 Formularele de participare (se anexează) la Forumul online al oamenilor de afaceri Republica Moldova – România le puteți transmite prin e-mail: [email protected]  până la data de 02 iulie 2020.

 Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail.

Doritorii de a participa la Forumul online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Rodica Dimitriu tel: 022 22 13 91.

 Participarea este gratuită.

formular de înregistrare

Distribuie acest articol: