Evenimentul de înmânare a Certificatelor maiștrilor-instructori la ,,Programul de formare psihopedagogică a maiștrilor-instructori ai unității”

photo_2022-08-09_16-23-27

La data de 09 august 2022,  în incinta Camerei de Comerț și Industrie a RM  s-a desfășurat evenimentul de înmânare a Certificatelor maiștrilor-instructori la ,,Programul de formare psihopedagogică a maiștrilor-instructori ai unității”.

Programul de formare a maiștrilor-instructori  a fost solicitat de către agenții economici din Republica Moldova,  cât și instituții de învățământ, atât în contextul noilor provocări globale și a racordării strategiilor naționale la schimbările din mediul lor de activitate, cât și drept condiție obligatorie la implicarea în programe de învățământ profesional tehnic dual conform prevederilor stipulate în art. 16 alin (2) al Legii nr. 110/2022 cu privire la învățământul dual.

Astfel, 22 de maiștri-instructori de la unitățile economice și instituțiile de învățământ au primit certificate de calificare profesională .

Felicitări maiștri -instructori  pentru efortul depus. CCI a RM își exprimă aprecierea în raport  cu responsabilitatea și dedicația formabililor pe parcursul acestui curs. Multe succese în continuare și fie ca  Certificatul pe care l- ați  obținut să vă aducă plus valoare în activitatea Dvs.

Distribuie acest articol: