Forum online de afaceri Republica Moldova – Bulgaria

изображение_viber_2020-09-16_12-08-24

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Bulgariei vă invită pe 7 octombrie 2020, să participați la Forumul online de afaceri Republica Moldova – Bulgaria.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei electronice Google Meet, începând cu ora 11:00 (ora 10.45 înregistrarea). Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între Republica Moldova și Bulgaria, consolidarea cooperării bilaterale în domeniul economic, educațional și socio-cultural dintre țări, promovarea unei imagini pozitive ale țărilor, sprijinirea mediului de afaceri.

Domeniile de interes sunt preponderent axate pe sectorul agroalimentar (inclusiv viticultură) și industria ușoară, fără a fi excluse și alte sectoare economice care ar putea face obiect de interes pentru compania dumneavoastră.

Participarea la Forum este gratuită.

Limba de comunicare – limba rusă.

Înregistrare: Formular de înregistrare

Termenul limită de aplicare – 1 octombrie 2020.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă – Rodica Dimitriu, tel.: 022 22 13 91, e-mail: [email protected] .

Notă 1: Schimburile comerciale dintre Republica Moldova si Republica Bulgaria în primele luni ale anului 2020 au fost afectate de criza cauzată de epidemia COVID-19. Astfel, în perioada ianuarie- iunie 2020 în raport cu aceeași perioadă a anului 2019, exporturile de mărfuri au scăzut cu 7.17%, iar importurile au crescut cu 9.57%.

Notă 2: Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care acordă suport întreprinderilor mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii precum și dezvoltarea inteligentă și durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Notă 3: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Distribuie acest articol: